Antalya

Rezervare telefonica sau email
Oferta Cazare
Hotel Wow Kremlin Palace
  • Share on Facebook

Hotel WOW KREMLIN PALACE a fost construit cu o realizare arhitecturala impresionantă si are privelisti încântătoare la mare.

Localizarea unitatii de cazare:

Hotel WOW KREMLIN PALACE este situat pe plaja privata, la 42 de km fata de aeroportul Antalya si la 5 km de Belek.

Structura de cazare:

Hotel WOW KREMLIN PALACE oferă cazare confortabilă 649 in camere duble standard (23 mp), King Suite (120 mp), 2 Junior King Suite (80 mp), 126 family room (40 mp), 12 camere duble deluxe large (58 mp). Camere duble (23 mp): minibar, internet Wi Fi (contra cost), TV LCD satelit, seif digital gratis, aer conditionat centralizat, room service (contra cost), telefon direct, balcon.

Servicii si facilitati:

Hotel WOW KREMLIN PALACE pune la dispozitia oaspetilor sai: restaurant principal (este si midnight snack), 5 restaurante a la carte (italian, mexican, sushi, turcesc, pescaresc - acesta este si snack cu fast food in timpul zilei, fiind situat langa plaja) - masa la fiecare din ele este gratuita o data pe sejur saptamanal, cu rezervare prealabila, 7 baruri (unele sunt contra cost), Pushkin Cafe, discoteca, spectacole de seara, piscina principala în aer liber cu jacuzzi, Aquapark pentru adulti (4+2 tobogane de apa) si copii (3 tobogane de apa), piscina acoperita, piscina pentru copii (acoperita si în aer liber), baie turceasca, 2 sali pentru sauna, 6 saloane pentru masaj, jacuzzi, 2 solarii, 10 sali de întruniri, Internet Cafe (contra cost) si Wi-Fi in lobby (gratuit). Gratuite: sporturi nautice, fitness, mini club, animatie de zi si de noapte, spectacole, sezlonguri la piscine si plaja cu nisip, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva sau garanta din agentie). Cu plata: doctor, masaj, solar, salon de înfrumusetare, coafor (tuns si spalat-gratuit), scoala de scufundari, spalatorie, uscatorie, centru de afaceri, servicii Internet, baby sitting. Sport si recreere: fitness, tenis, squash, biliard, bowling, mini fotbal, volei. Plaja: proprie, de nisip, 2 pontoane. Bar pe plaja - gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja gratuit.

Informatii pentru turisti:

Hotel WOW KREMLIN PALACE se vinde bine pe website-ul nostru.  

Una dintre alegerile noastre de top din Antalya.

Această proprietate găzduiește clienții VgTour Romania de la 10 Aprilie 2013.

Imaginile si descrierile locatiilor de cazare prezentate pe site au caracter generic informativ si pot fi diferite de imaginile reale. Acestea nu constituie obligatii contractuale fata de clientii agentiei de turism VgTour ROMANIA, acestea reprezantand doar efortul nostru de a imbunatati calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Parcarea nu poate fi rezervata pentru nici o unitate de cazare si orice informatie legata de acest subiect nu obliga si nu angajeaza in nici un fel site-ul www.vgtour.ro catre beneficiarii rezervarilor hoteliere.

Securizați-vă un preţ excelent pentru sejurul următor! Fără comisioane de rezervare. 

Obţineţi confirmare imediată cu anulare GRATUITĂ pentru cele mai multe camere!



Copyright © 2024 VGtour Romania. Site creat de ColorPixel

Gazduit de www.zooku.ro Partener Portalturism.com